AddressCheck

Egyszerű megoldás a kézbesíthetőség javítására

Miért fontos, hogy leellenőrizd az email címeidet?


Ha nem valós email címekre kommunikálsz, akkor a leveleid vissza fognak pattani a nem valós email címekről.
Minél többször visszapattansz, annál rosszabb lesz a reputációd, tehát annál rosszabb „feladó”-nak fogsz számítani.
Ha pedig alacsony a reputációd, akkor nem fogják megkpani a leveleid azok sem, akiknek valós az email címük… Egyszerűen blokkolva leszel!
Előzd meg a problémát! Ellenőrizd le az email címeidet, mielőtt elkezdesz kommunikálni feléjük!


Maileon Editor

Teszteld le a saját email címeddel az AddressCheck funkcióit!

Miért éri meg letisztítanod az adatbázisodat?


Általános tévhit, hogy az eredményes email marketing legfontosabb eleme egy jól megszerkesztett hírlevél és egy széleskörű adatbázis tele email címekkel.

Tagadhatatlan, hogy ezek fontos tényezők, ugyanakkor hírlevél kommunikációnk sikerességéhez ezeknél sokkal mélyebbre kell ásnunk.

Hosszú távú sikereink eléréséhez nagyon fontos komolyan vennünk azokat a megkerülhetetlen elvárásokat, amiket az internet háttérbirodalma, az ISP-k – Internet szolgáltatók – támasztanak felénk. Ez pedig nem más, mint a kézbesíthetőség, a visszapattanás és a spamek, spam-trapek előzetes kezelése.

AddressCheck Report
AddressCheck Syntax Check

Miben több ez, mint egy egyszerű email cím ellenőrzés?


Az AddressCheck szolgáltatása 95%-kal képes csökkenteni a visszapattanási vagy bounce arányt, ezzel segítve leveleid postaládába juttatását.

Szintaktikai ellenőrzést végez, mely során megvizsgálja, hogy a kukac(@) és a pont(.) megfelelő helyen szerepel e az adott címben. Illetve ellenőrzi nem szerepel-e elütésként speciális, nem megfelelő karakter a címben.

Ennek köszönhetően teljes vizsgálatot nyújt arról, hogy az adatbázisodban szereplő email címek megfelelő formátumban vannak-e.

De a sor itt még nem áll meg!

A szintaktikai ellenőrzést követően az AddressCheck szimulált email kiküldést kezdeményez, mely során 19 különböző ponton vizsgálja meg a rendszer az email címeket. Hogy csak párat említsünk ilyen például az email Domain létezésének ellenőrzése, a Mail Szerver elérhetőségének vizsgálata, a visszapattanás kockázata vagy éppen az előtag (a kukac előtti rész) ellenőrzése.


Kalkuláld ki, Neked mennyibe kerülne, a jobb kézbesíthetőség


Áraink
Csomag Darabszám (email cím) Darab ár (nettó)
1 1 db - 10000 db 3.5 Ft
2 10001 db - 25000 db 3 Ft
3 25001 db - 50000 db 2.4 Ft
4 50001 db - 100000 db 2.2 Ft
5 100001 db felett 2 Ft

Állítsd be a tisztítani kívánt email címek mennyiségét:

0

Email cím tisztítás darab ára: 0 Ft

Email cím tisztítás ára összesen (nettó): 0 Ft


Tehát, mit csinálj most?

Ingyenesen be tudsz regisztrálni ide kattintva, ahol le tudod ellenőrizni, hogyan is működik maga az AddressCheck, illetve fel tudod tölteni ide az adatbázisodat is, amit egyben le tudsz tisztíttani nálunk.

Gyakran ismételt kérdések


Milyen gyorsan lesz letisztítva az adatbázisom?

Ez nagyban függ attól is, hogy mekkora az adatbázisod mérete, viszont általánosságban elmondható, hogy amint feltöltöd az adatbázisodat, 1 munkanapon belül már le is lesz tisztítva az adatbázisod, amelyet majd a saját fikódba belépve érsz el.

Mekkora adatbázisnál érdemes használnom az AddressChecket?

Igazából akármekkora adatbázisod van megéri letisztítanod az adatbázisodat, ugyanis jelentős mennyiségben javulhatnak majd a megnyitási, kattintási számaid.

Nekem jók a megnyitási, kattintási arányaim, akkor is megéri letisztítanom?

Természetesen igen, hiszen lehet, hogy jelenleg jó eredményeket érsz el a hírleveleiddel, viszont elég egy egyszeri eset is, amikor olyan címre küldöd ki a leveledet, ami SPAM mappába húzza a többi leveledet, akkor hiába értél el korábban jó eredményeket, utána teljesen blokkolva leszel. Nem éri meg kockáztatni, tisztítsd le az adatbázisodat, hogy ez biztosan ne forduljon elő Veled!

Biztonságban lesznek az adataim miután feltöltöm azt?

Természetesen! Éppen ebből kifolyólag tartjuk fontosnak, hogy mielőtt elindítod az adatbázistisztítást regisztrálj be a felületünkön, hogy magát az adatbázist csak Te érd majd el a saját belépési adataiddal, ahhoz más ne férjen hozzá.
Ahogyan azt az adatvédelmi nyilatkozatunkban is leírtuk az adataid teljes mértékben biztonságban vannak!

Mennyibe kerül a teljes adatbázisom letisztítása?

Ez természetesen nagyban függ attól, hogy mekkora méretű adatbázissal rendelkezel, éppen ezért azt javasoljuk, hogy használd a kalkulátorunkat, amely megadja számodra a pontos választ erre a kérdésedre.

Tényleg vállaltok kézbesíthetőségi garanciát?

Tekintve, hogy maximálisan megbízunk az AddressCheck funkcióiban, és tudjuk, hogy számodra is hatalmas segítség lesz, hogyha megszabadulsz a nem valós email címeidtől, ezért garantáljuk számodra azt, hogy az adatbázis tisztítás után javulni fognak a kézbesíthetőségi számaid. Amennyiben ez valamilyen oknál fogva nem történne meg, visszafizetjük számodra a tisztítás díját, és természetesen a letisztított adatbázist is használhatod tovább!

Kapcsolat


AddressCheck - Wanadis Kft.

1112 Budapest, Budaörsi út 153.

segitseg@addresscheck.hu